Çanakkale savaşlarında “Anafartalar Kahramanı “ unvanını Mustafa Kemal tek başına mı aldı?

Peki, ya Kurtuluş Savaşını, ya Dumlupınar’ı? tek başına mı kazandı? Tek başına mı “Gazi” oldu? Cennet vatanımıza ebediyete kadar göz diken yedi düvele ve saraya karşı tek başına mı savaştı? Hayatını, geleceğini, ailesini, sevdiklerini riske atan tek O’muydu?

Tabii ki değil. Yıllar yılı süren savaşlar, fakirlik ve yokluk içinde yorgun ve bitkin düşmüş, bu cennet vatan için milyonlarını şehit veren Laz’ından Çerkez’ine, Yörük’ünden Kürt’üne, Egeli’sinden Trakyalı’sına, Karadenizli’sine kadar kültür mozaiğinden oluşan kendi gibi Türk milleti ile birlikte başardı. Hepsiyle birlikte yola çıktı, bu milleti var eden herkesle…  Zafer kazanılıp ta yurt düşmandan temizlenip Cumhuriyet kurulduktan sonra da bu yüce millet ile birlikte ülkemizi kalkındırmaya, hedeflediği muasır medeniyetlerin üstüne doğru yol almaya başladı.

Evet, bildiğiniz şeyler bunlar, ancak göz ardı edilen bir pencere açmak istiyorum sizlere…

Türk milleti liderine, önderine, Mustafa Kemal’e “ATATÜRK“ dedi. Aslında sadece O’na değil, bu yolda ona eşlik eden birlikte yürüyen herkese “ATATÜRK” dedi. Bağımsız Türkiye aşkıyla şehit, gazi, öksüz, yetim olan herkes “Atatürk” oldu. Çünkü bu başarı Türk’ün, dedelerimizin, ninelerimizin, atalarımızın, hepimizin başarısıydı. Devrimler milyonlarca ATATÜRK’ün kararı ve katkısı ile yapıldı.

Dedelerimizin, ninelerimizin, atalarımızın ve bizlerin dahi bu sebeple ATATÜRK olduğumuzu unutanlar her fırsatta saldırıya geçmekten geri kalmıyorken kendilerinin de ATATÜRK’lerin bir parçası olduklarını görmüyorlar mı?

Bizler muhtaç duyduğumuz kudreti damarlarımızdaki asil kandan almayı bilen ve unutmayan bireyler olarak o saldırganları kan tahlili yaptırmaya davet ediyoruz. Acaba onların kan grubu da Türk grubu RH Türk kanı mı?

Atatürk’ün 10 Kasım 1938’de vefat ettiğinden bu güne kadar ve hatta yarın bile cennet vatanımıza ebediyete kadar göz diken yedi düvel ve içerdeki işbirlikçileri Atatürk’ün Türk milleti ile birlikte kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne, devrim ve ilkelerine karşı savaş vermeye devam edecekler. Her fırsatta küstahça dile getirdikleri gibi...

Ancak bir şeyi göz ardı ediyorlar.

Tek Atatürk sandıkları Mustafa Kemal 1938’de öldü.

Her bireyi ile ATATÜRK olan Türk milleti değil.

Hepimizin yüzünün altında bir maske var... Ancak bizim değil. Ne üstündeki kaslardan daha "biz"dir o yüz... Ne de kemiklerden…

 Bu yüzlerin altında etten daha fazlası var. Bu yüzlerin altında bir fikir var! ve fikirlere kurşun işlemez!..