Önümüzdeki hafta 2 Aralık 2023 tarihinde “ilk yerel seçimlerde seçilecek belediye başkanından Urla halkının talepleri” konulu toplantı,  AKM’de Urla Kent Konseyi koordinesinde icra edilecektir.

 “Urla’nın Sesi” temalı toplantıya halkımızı davet ediyoruz.

Bu toplantıda; Urla’yı yerelde yönetmeye aday olan başkan adaylarına önceden taleplerimizi sıralayacağız.

Halkın, odaların, sendikaların, derneklerin, kooperatiflerin, çiftçinin köylünün, emeklinin, sanayide çalışanın Urla ile ilgili taleplerini, ihtiyaçlarını, üç dakikalık süre ile yapılacak konuşmalarla dinleyecek, kayda alınan program Urla’nın geleceği anketi ile birleştirilerek “Urla Halkının Belediyemizden İstekleri” oluşturulacaktır.

Metin, toplantıyı takiben hazırlanarak halkımıza sunulacak,  tüm katılımcılara ve adaylara imzaya açılacaktır.

Toplantıda Urla’nın yerel hizmetleri ilgili tüm sorun ihtiyaç ve talepler; katılımcılar tarafından anlatılırken, konuşmalar canlı video olarak yayınlanarak kayda alınacak,  Kent Konseyi Danışma Komisyonu Gelecek Çalışma Grubunca bir metne dönüştürülerek, imzaya açılacaktır.

Konuşmacıların özel taleplerde bulunması, kişi, parti, cinsiyet, din ve politika üzerinden yerel görüş belirtmesi, aday göstermesi veya aday eleştirmesine müsaade edilmeyip, sadece Urla’nın ihtiyaçlarına odaklanılacaktır.

Ayrıca belediye başkanı adayının partilerce belirlenme usulü, Urlalıları ilgilendirmekle beraber toplantının konusu değildir.

Urla’ya yönelik ve kişisel olmayan tüm sorun talep ve ihtiyaçlarınızı belirtmek üzere AKM’de yapılacak toplantımıza davetlisiniz.