Pencere Haber Gazetesi
Pencere Haber Gazetesi
KÖŞE YAZISI

SEYİR 2

Nuray ÇETİNGÖZ Nuray ÇETİNGÖZ Yazarın tüm yazıları
12-10-2023 14:16 1 dk okuma 1.104
Paylaş:

İçinizdeki Alfa kadınlarınızı ve Alfa erkeklerinizi toparlayın yol haritanızı gözden geçirin Ayla Güneşle retroyla zıtlaşmayın onların sizle zoru yok görevlerini yapmaktalar, sorumluluk alıp görevlerinizi yapın mutlaka kendinizle ilgili bir projeniz vardır. Düşünce gücünün farkındaysanız evrenin ve bütünün hayrında yer almanın olayların içindeki fikri alıp çıkabilmenin Olayın kendisi olmanın ne demek olduğunu içsel bilgilerinizi bilmişsinizdir. O yöne çekiştirilip yeni görevinize yaşamınızda görevli olan kişi ve olaylarla yeniden  devam edersiniz. Hatırlayın senaryoyu biz yazıyorduk karşılaştığımız rol arkadaşlarımız oynuyorlardı. Bu defa ekip şahane olsun diyorsak temizlik ve arınma yapılmışsa, yönetmeni seviyor ve güveniyorsak, rol arkadaşlarınıza ve kendinize bol şans dileyip senaryoyu onlara verebilirsiniz. Bu sırada kimlerin oyunlarında ne rolde olduğumuzu hatırlayım. Tek bizim filmimiz değil ki biz de ömür boyu görüştüğümüz kişilerin filmlerinde rol almaktayız. Verilenin aynen iade edildiği bir sistemde elimizi kalbimizin üzerine koyup yaşamda kumbaramızı ne ile doldurduğumuzda an be an dönüştüğümüzün farkında oluyoruz. Dengeyi kuran da bozan da bizsek dengede kalmanın formülü niyette iyi olmaksa, öyleyse kimseden bir beklenti niyetiyle yola çıkmayacaksın hele ki menfaat! Bilinç boyutunda yeni bilinç kavramında bu tür eskimiş oyunlar yok yani3. Boyut bilgisi 5.boyutta geçmeyen para misali, beden aynı frekans farklı enerjin, titreştirdiğinle aynı frekanstaysa yola devam değilse, mesajlar gelir semboller oku beni gözüne girmek için dans eder demem o ki hissedersin işte. O hissetmeyi doğru okuyabilme gücü esnasında,  enerjini doğru kullanıp biraz aptal /abdal olabilme susma sanatıdır.

Her şeyin tezatı ile var olduğu yerde uyanmış ile uyanık arasındaki farkı köşeden sıyırıp çıkarmak gerek.

Emin olduğumuz güven alanımızda seyrimize.

Sevgi ve umut ile devam edelim..

Bu yazıdaki görüşler yazarına aittir, Pencere Haber Gazetesi yayın politikasını yansıtmayabilir. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Nuray ÇETİNGÖZ — Diğer Yazıları

Tümü

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.