Ruhun yolculuğu sırasında ne istediysem onu yaşıyorum diyebilir misin! Seçtiklerinle yaşadığın şu andan memnun olman ya da olmaman senin ruhunla iletişiminin ne olduğunu gösterir. Zor ya da kolay bir süreçten geçiyor olabilirsin, her zaman söylediğim gibi geçmişte fazla durmamak şartı geleceğe yazdığın mektuplara bir bakıp çıkalım mı? Bakalım ne istemişsin hatta dilenmişsin, ağaç değilsin gel bakalım şimdi de ne yaşıyorsun.

Çok uzağa gitme, zaman hediyedir iyi kullan kendini, ne düşünüyordun o zamanlarda buldun mu? Eee bulan arayandır. Potansiyelin var demek ki Umudun da nasıl bir güzellikse.

Yani yine SENden ötürü ben yine de çabamı kutlayayım diyebilmelisin.

SEN ruhsun bedenin giysin Ona iyi bak ruhun rahat etsin... Kıymetli, değerli en önemlisi şöhretlin olsun senin, benzemesin kimse sana mutlugil olmak için hücrelerimi kristalize ederken acılar çektim yeni huycuklar edindim 365 gün daha yaşayabilecek miyim diye genlerime komutlar verdim, ayrılıklara saygı gösterdim. Dostumla can Canan dost oldum, park etmiştim, şimdi demir aldım yelkenleri açtım bu seyre yeniden çıktım.

Her yolcunun yolu şahsına münhasırdır kendi pabucunu kendi giyer rengine çok takılmaz, ayağını ve bastığı yeri incitmesin yeter ki.

Tek ve biriciksin yani özel, aman narsistlikte karıştırılmasın Öz hali bu dil söyler anlamı başkadır...

Ruhunu keşfetmiş ve rızkla ödüllendirilmiş kimsenin egosuna sus deme kontrolü elindedir. Zihnin oyunları saygın aklı alt edemez hale gelene kadar...

Her şey düşünceyle başlar ve devam eder düşüncen değiştikçe yol seyrin de değişir.

Seçimlerinle başarır tercihlerini yaşarsın, yaparsın SEN, sana sevgi Olaydır hem de büyük olay demiştik. Ruhun cinsiyeti yoktur şu anda bedenin hangi cinsiyetteyse dön önce içindeki çocuğa sarıl ve zamanında korktuğu ne varsa artık korkmadığını zaten korkularının ağlayarak gittiğini artık emin olduğunu söyle, ona başardığını bir Heidi’nin kolay yetişmediğini bu dünyanın içinde nasıl birlikte yol aldığınızı anlat. İki Aşk arasında kaldığında Sevginin gelişme sürecinde hastalığını iyileştiren düşüncelerini nasıl seçtiğini anlat gerekirse huysuz şirin ol sürüden ayrıl sevmesinler seni tek kal. Sevgi ve umut ile ...