Sevgili okuyucular,

Ülkemizin geldiği hale bakın; İçişleri Bakanı Suriyeli sığınmacılar için  “Onlar bizim millilerimiz” diyor ve sığınmacıları koruyor. Bu ülke sığınmacı ülkesi değildir ve olamazda… O millilerin ülkesi bir zamanlar Apo’nun yönetimindeki PKK’lıları ülkelerinde barındırmış ve ülkemize saldıran bu teröristlere de destek vermişlerdi.

Bir başkası da Balkanlardan gelen göçmenleri örnek göstererek Suriyeli ilticacıların kabul edilmelerini istiyor. Balkanlardan gelenler bizim soydaşlarımızdır. Onlar Osmanlı zamanında Balkanlarda yapılan savaşlara katılmış sonrada oralarda kalmış soydaşlarımızdır. Herkes bilir ki, duygusallıkla devlet yönetilmez. Ve bu sığınmacılar en kısa zamanda ülkelerine gönderilmeli.

*  *  *

BİR DE ŞU PROFESÖR’ÜN CEHALETİ SAVUNAN SÖZLERİNE BAKIN!.

YÖK başkanlığı yapan Profesör ünvanlı Erdoğan Teziç bakın ne diyor;

“- Ben bu ülkede cahil, tahsilsiz kesimin ferasetine (anlayışına)  güveniyorum. .Ülkeyi ayakta tutacak bu cahil halktır. En tehlikeli olanlar Profesörler dahil üniversite mensuplarıdır. Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor.”

Bir de Müftü olduğu söylenen sözde bir din adamı da “Elektrik paralarını öderseniz cennete gidersiniz”  diyor.

Şimdi gel de sinirlenme, kızma! Bunlar mı ilim-bilim adamı, bunlar mı din adamı! Yazıklar olsun.

*  *  *

DEVLETİ YÖNETENLER UYANMALI ARTIK!

 

Hepimizin bildiği gibi Ege’deki adalarımız Yunan ve Amerikan işgali, güneyimiz batı destekli terör ve Kuzey Doğumuz Ermeni tehdidi altında. Bu tehlikeli durumu birçok yurtsever aydınlar ve komutanlarımız dile getiriyor ve gerekenin yapılmasını ısrarla istiyorlar ama siyasi iktidardan bu konuda çıt çıkmıyor.

 

Biliyorsunuz FETÖ üyesi bir savcının her türlü sahtekârlığı yaparak hazırladığı iddianameyle, resmen hukuk katledilerek "CEZA VERİLEN" 14 komutan ayladır CEZAEVİNDE... Ve bu komutanlar görevleri sırasında vatanı ve milleti korumakla görevliydiler.

 

Ne yazık ki demokrasiden, insan haklarından bahsedenler, bu hukuksuzluğu görmemezlikten, bilmemezlikten geliyor. Tarih bu duruma sessiz kalanları unutmayacak!

 

Bir de para verip şerefli vatan görevinden kaçanlar var.

Bunlar zenginlerin ve iktidar mensuplarının çocukları. Bunlar gece kulüplerinde, gazinolarda eğlenirlerken fakir ailelerin çocukları kar, yağmur, soğuk, sıcak demeden vatani görevlerini yapıyorlar. Ne yazık ki, vatan için Şehit olanlar da bu fakir ailelerin çocukları..

 

SEVDİĞİM SÖZCÜK: Bir insanın içinde intikam almak arzusu varsa, onu işbaşına getirmek, bir delinin eline kılıç vermekten farksız olur.” K. De Richelieu