Geçen hafta başladığımız bedensel sağlık testi yazı dizimize devam ediyoruz… Testi evet ve hayır olarak cevaplayıp, verdiğiniz evet cevaplarınızın sayısal değerleri ile sonuca ulaşabilirsiniz…

 

Beden Sağlığı Soruları

* Dişi üreme organlarınız, örneğin rahminiz ya da yumurtalıklarınız ile ilgili sağlık sorunlarınız var mı?

* Vajinit’iniz (vajina yangısı) veya diğer vajina sorunlarınız var mı?

* Erkek üreme organlarınız, yani prostat, testis ya da diğer organlarınız ile ilgili sorunlarınız var mı?

* İktidarsızlık ya da cinsel isteksizlik yaşıyor musunuz?

 

Yaşam Tarzı soruları

* Birine uzun vadeli borç para verdiğinizde, ondan faiz almakta zorlanır mısınız?

* Tatillerde genellikle borca mı girersiniz?

* Rekabet size iyi gelir mi ya da insanlar size biraz fazla rekabetçi olduğunuzu söylerler mi?

* Bir kariyer seçimi yüzünde bir ilişkiyi bitirdiğiniz oldu mu?

* Yaşamınız boyunca, gereğinden fazla eğitim alma ama eğitiminizin ve yeteneklerinizin altında iş bulma kalıbına mı sahiptiniz?

 

İkinci Duyusal Merkez; idrar kesesi, üreme organları, bel ve kalçalar

 

Evet, cevaplarınız 0-2 arasında ise; Siz hayatta mali bakımından ve romantik ilişkilerde başarılı olma kapasiteniz ile gerçekten bir güç merkezisiniz. Aşkı ve parayı dengeleme yeteneğiniz sayesinde bu bölgede sağlık sorunlarınız büyük olasılık ile bedenin diğer bölgelerinden kaynaklanacaktır.

 

Evet, cevaplarınız 3-5 arasında ise; Aşk ve mali durumla ilgili olarak ortalama inişler ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Ancak ara sıra yaşadığınız o hormonal duygu-durum değişimleri ya da bel ağrıları istikrarsız bir ilişkinizin ya da mali sorununuzun bulunduğunu gösteriyor olabilir. Çabalarınızda uyanık ve tedbirli olmayı hatırlayın.

 

Evet, cevaplarınız 6-9 arasında ise; Sizin yaşamınız hem mali bağımsızlığı hem de aşk ilişkilerini sürdürme konusunda bir mücadele olagelmiştir. Bel ve kalça ağrılarınız ya da hormonal, üreme organı veya idrar kesesi sorunlarınız parayı ve aşkı dengelemek için daha iyi bir yol bulmanız gerektiği konusunda size sezgisel uyarılarda bulunmaktadır. Bu dengeyi nasıl yaratabileceğiniz konusunda iç görü edinmek için lütfen beşinci bölüme bakın.

 

Kaynak; Louise L. Hay & Mona Lisa Schulz “Her şey Yolunda”