CHP Urla İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Urla Belediye Meclis Üyesi Adaylarının katılım gösterdiği kahvaltı etkinliğinin ardından esnaf ve sanatkârları dolaşan Balkan, kısa ve uzun vadede hayata geçirmek istediği çalışmaları anlattı.

                           

“Mevcut sanayi sitesi yeterli gelmiyor”

Esnafın sorunlarını dinleyen Balkan, göreve geldikten sonra hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Mevcut Sanayi Sitesi’nin yeterli gelmediğinin altını çizen Balkan yaptığı açıklamada “Sanayi esnafımızın sorunları ortada. Göreve geldikten sonra onların da özverisiyle çözüme odaklanacağız. Yapacağımız birkaç dokunuş ile gündelik sorunları çözeceğiz. Uzun vadede hayata geçirmek istediğimiz bazı projeleri de kendileri ile paylaştık. Sanayi sitesi artık yeterli gelmiyor. Tüm esnaflarımızın desteği ile önümüzdeki yıllarda ilçemize yakışan, büyük ve düzenli bir Sanayi Sitesi inşa etmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Uzun süredir sanayi esnafının dilediği kalıcı Araç Muayene İstasyonu konusunda sürece hakim olduğunu belirten Balkan “Araç Muayene İstasyonu’nun ilçemizde kalıcı bir hale gelmesi ekonomimiz için çok değerli. Bu konuda daha önce birçok görüşme oldu fakat bir sonuca bağlanamadı. Bu kapsamda görüşmelerimiz tekrar hayata geçirilecek. İlçemiz ekonomisine bu katma değeri kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.