Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, AK Parti Urla İlçe Başkanı Ömer Tiryaki, MHP Urla İlçe Başkanı Ayhan Tercan, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri ve Urlalıların yoğun katılımı ile gerçekleşen lansman toplantısında Urla’nın Türkiye'nin çok özel bir ilçe olduğunu belirten Bakırlı, son yıllardaki değişimlere CHP belediyeleri yönetiminin ayak uyduramayacağını dile getirdi “Urla’mızın boşa kaybedilecek 5 senesi daha yok lütfen artık önümüze bakalım ve Urla’mızı hizmetle kavuşturalım” dedi.

“Ne mutlu bana ki bu ilçede ilçe başkanı olarak, meclis üyesi olarak Urla’mıza kalıcı hizmetler kazanmasından bir kardeşiniz olarak söz sahibi oldum katmadeğer sağladım. Bugünde bunları bir tık daha ileriye götürmek için Belediye Başkan Adayı oldum” diyerek konuşmasını sürdüren Bakırlı “Son 20 yılda dünyada, ülkemiz de çok değişti. Ancak üzülerek söylüyorum ki son 20 yılda Urla bu değişime ayak uyduramadı. Ülkemizin yakaladığı değişim ilçemizde aynı oranda yansımadı" ifadelerini kullandı.

Urla’nın değişime hazır olduğunu, seçimlerde büyük bir başarı elde edeceklerine inandıklarını dile getiren Bakırlı, "Sokakta geziyorum, Urla hizmet belediyeciliğine hazır. Urla kararlı. Bu sefer Urla gerçekten çok farklı. Öyle inanıyorum ki Urla gerçek belediyecilikle buluşturulacak. Geleceği bugünden planlanmış, her bir ferdinin hayat kalitesini, yaşam standardını yükseltmiş bir Urla’yı birlikte inşa edeceğiz.

Şimdi kum saatini ters çevirin. Bizlere güvenin ilçemizi 5 sene daha hizmetsizliğe teslim etmeyin. Bugün tanıtımını yaptığımız projelerimiz ile Urla’mızı buluşturmak için bizlere oy verin Urla Kazansın, Urlalı kazansın” diyerek Urla projelerinin başlıklarını ve vaatlerini şöyle sıraladı:

İskele Ağaçlı Yola Alternatif Yol Projesi

Güçlü Altyapı Temiz Urla

Aquapark İle Yaz Ayları Daha Keyifli

Hibrit Tohuma Karşı Ata Tohumu

Yeni Belediye Binası

Patili Can Dostlarımıza Özgür Yaşam Alanı

Çok Amaçlı Salon

Dijital Belediyecilik

Engelsiz Yaşam Merkezi

12 Ay 12 Festival          

Gastronomide Cazibe Merkezi

Gençlik Merkezi

Devlet Hastanesi Battı Çıktı Kavşağı

Belediyede İstihdam Edilen Personel Sayısı Arttırılacak

Jandarma Kavşağı Battı Çıktı Kavşağı

Kamp Ve Karavan Alanı Doğa Park Urla’da

Dezavantajlı Gruplara Kırtasiye Desteği

5 Yılda 5000 Konut

Her Mahalleye Bir Kreş, Çocuklar Mutlu, Anneler Huzurlu

Kültür Turları

7/24 Dijital Kütüphane

Özel Gereksinimli Çocuklarımız İçin Atlı Terapi Ve Mola Evleri

Kırsal Kalkınma Ve Kooperatifçiliği, Urla Tarım Ürünlerinin Patent Alma Süreçlerini Destekleyeceğiz

Karanlık Sokak Kalmayacak

Spora Tam Destek

Taziye Evi

Yeni Otobüs Terminal Binası

Doğa Yürüyüşü (Trekking) Alanları

Uğur Mumcu Battı Çıktı Kavşağı

Urla Kart

Üniversitenin İlk Senesinde İlk Destek Bizden

Yaşlılarımızın Ev Bakımı Bizden

2. Meydan Projesi Yeraltı Otoparkı

Toplantıda konuklara seslenen AK Parti Urla İlçe Başkanı Ömer Tiryaki “Ak Parti iktidarında, ülkemiz de birçok şey değişti. Ülkemiz en güzel hizmetleri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gördü.

"Gerçek Belediyecilik” liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1994'te temelleri atılmış, AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye'de eser ve hizmet siyaseti ile ortaya koyduğumuz ve bir marka haline gelmiştir. Ak Parti Belediyeciliğinin markası ortadadır. İzmir’in ve Urla’nın 5 yıl daha kaybedecek bir zamanı kalmamıştır. Bu seçim Urla’mız ve İzmir’imiz için kader seçimi olduğunu çok iyi biliyoruz. Ne mutlu ki bunu sahada vatandaşlarımızın elini sıktığımızda konuştuğumuzda destek ve teveccühleriyle görüyoruz. Bu kez İzmirli hemşerilerimizle aramıza giremeyecekler. Vatandaşımız sorunlarının AK BELEDİYECİLİK ile çözülebileceğine yürekten inanıyor. Durmadan yorulmadan 30 Mart gecesine kadar her bir Urlalıya hizmet derdimizi anlatacak ve gönüllerine gireceğiz.

31 Mart günüde inşallah bunu sandıklara yansıtacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Hamza Dağ Başkanımızla, Urla’da Tarkan Bakırlı Başkanımızla bu bayrağı göndere çekecek ve vatandaşımızı hizmet belediyeciliği ile kavuşturacağız.

Bu vesileyle bir kez daha sizlerin huzurunda gece gündüz demeden bu inançla çalışan yönetim kurulu üyelerime, kadın kollarımıza ve gençlik kolları teşkilatımıza, gönüllü partililerimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Teşriflerinden dolayı Sayın Genel Başkan Yardımcım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ ve İl Başkanımız ve siz çok değerli gönüldaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor. Gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah” ifadelerini kullandı.