Yeşil Vadi Sitesi yanında spor ve yeşil alan olarak belirlenen yaklaşık 4,6 dönüm alanda, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, fitness ve çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları, çim alan, doğal yapılı zemin ve otopark bulunan kompleks, Urla Kaymakamı ve belediye Başkan v. Murtaza Dayanç, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, Urla Jandarma Komutanı Adem Aydoğdu, Urla Emniyet Müdürü İbrahim Duman, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Doğa dokusu ile iç içe olan Yeşil Vadi Parkı, spor kompleksleri ve çocuk oyun alanı ile şehir içerisindeki orman dokusuna sahip yeni bir alan oluşturulurken aynı zamanda halkın otopark sıkıntısını da büyük ölçüde çözümlendi.

Açılan parkın Urla'mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileyen Dayanç, "Vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı ile İlçemizin dört bir yanında yatırım yapmaya ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Belediyemizde sağlanan mali disiplin ve koordinasyonla, devletimizin imkanlarını sonuna kadar vatandaşlarımız için kullanmak suretiyle, Urla Belediyesi hiç olmadığı kadar proje üretir ve uygular hale gelmiştir. Bu da bizler için bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Hemşerilerimizin memnuniyeti çalışma azmimizi daha da arttırmaktadır. Ulaşım konusunda çok ciddi yatırımlar yapıyoruz, sahillerimizi halka açıyoruz, yeşil alanları arttırıyoruz, bakımsızlıktan çoğu kullanılmaz hale gelen park ve bahçelerimizi komple elden geçiriyor, buna her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Yakalanan bu sinerjiyle çok şükür Urla'mızda huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı mevcut. Urla Belediyesi olarak halkımıza en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Kaymakam Dayanç’ın spor malzemeleri hediye ettiği gençler mahalleye kazandırılan tesisler için teşekkür etti.