CHP Urla İlçe Binası’na kalabalık bir taraftar grubuyla gelen Ahmet Bahri Yalaz,  CHP Urla İlçe Başkanı Av. Pelin Karasakal’a Urla Belediyesi Başkan Aday Adaylığı dilekçesini verdi.

İlçe binasında açıklama yapan Yalaz “Sayın İlçe Başkanım, partimizin çok değerli yöneticileri ve birlikte yol yürümekten her zaman gurur duyduğum yol arkadaşlarım;

Kendisi de Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz evladı olan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in deyimi ile, bir kez daha Baba evimdeyim.

Bu kez örgüt ve seçim çalışması için değil, çeyrek asırlık emek, bilgi ve birikimimi Urla'nın hizmetine sunma heyecan ve arzusuyla, Belediye Başkan aday adaylığı dilekçemi sizlere iletmek üzere geldim.

Adaylığımın adil şartlarda değerlendirileceği umuduyla, sevdalısı olduğum Urla’m için neler düşünüp, hayal ettiğimi önümüzdeki günlerde yapacağım geniş bir toplantı ile açıklayacağım. Şimdilik dilekçemin kabulünü rica edip, sizlere sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Ahmet Bahri Yalaz önceki dönemlerde partide CHP Urla İlçe Başkanlığı, CHP Urla Belediye Meclisi Üyeliği, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliği görevlerinde bulunmuştu.