Pencere Haber Gazetesi
Pencere Haber Gazetesi
GÜNCEL

Türk Basınının Duayeni Öcal Uluç Ameliyat Edilecek

Türk basınının usta kalemi, spor medyasının duayeni ve Türkiye Gazetesi ile Pencere Haber’in değerli yazarlarından meslek büyüğümüz Öcal Uluç, ameliyat edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Türk Basınının Duayeni Öcal Uluç Ameliyat Edilecek
Paylaş:

30 Temmuz günü evinin bahçesinde düşen Uluç, sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Urla Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan tetkiklerde kalça kemiğinin kırıldığı tespit edilen yazar, daha ileri tedavi için Bornova Ata Hastanesi’ne sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, gerekli sağlık koşullarının sağlanmasının ardından Öcal Uluç, ünlü spor hekimi Dr. Levent Köstem tarafından 3 Ağustos Pazartesi günü ameliyat edilecek.

Pencere Haber Gazetesi yazı ailesi olarak, Türk basınının duayeni meslek büyüğümüz Öcal Uluç’a acil şifalar diliyoruz.

Bu haber Pencere Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.