Açılış törenine Urla önceki dönem Belediye Başkanlarından Sibel Uyar, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Türk Kadınlar Birliği Urla Şube Başkanı Ayşe Başkanoğlu ile birlikte birçok davetli katıldı.

Açılış öncesi konuklara hitap eden Sibel Uyar ve Ahmet Birol Aydınhan, işletmeci Hamiyet Toğrul’a, hayırlı işler ve başarılarının devamını dileyip açılış kurdelesini kestiler.

120 YAŞINDAKİ BİNA HAYAT BULDU

Mağaza tadilatı esnasında yıllarca sıva altında kalmış doğal taş duvarları açığa çıkardıklarını, binayı gerçek güzelliğine kavuşturduklarını belirterek açıklamalarına başlayan Toğrul, “kadın giyim ağırlıklı Urla Meydan AVM ve Sanat Sokağı’ndaki iki mağazamızdan sonra, özellikle modern ve spor erkek giyim ürünlerinin, ayakkabı, çanta ve ev aksesuarlarının bulunduğu üçüncü mağazamızı açmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Betonarme görünen binanın tadilat aşamasında doğal taşlardan inşa edilmiş bir bina olduğu ortaya çıktı. 120 yıl önce inşa edilen binadaki sıvaları temizleyerek doğal taş duvarları ortaya çıkarınca tarihi bina tekrar hayat buldu.

DOĞAL KETEN VE PAMUKLU URLA KONSEPTİ

Mağazamızda, Urla iklimi ve Sanat Sokağı’nın otantik yapısı ile bütünleşen modern tarzlarda doğal keten ve pamuklu kumaşlardan üretilen konsept koleksiyonlara yer veriyoruz. Aynı çizgide ayakkabı, ev aksesuarları ve kadın giyim kombinleri ile bütünleştiriyoruz” ifadelerine yer verip, açılışa katılan, iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür etti.