“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine ışık tutacak adaylarımız tek tek belirleniyor” diyerek açıklamalarına başlayan Tiryaki, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ oldu. Hamza Başkanımız; İzmirlilerin Türkiye Büyük Millet Meclisinde 24., 25., 26. ve 27 dönemlerinde vekil yaptığı, bütünleştiği, bağrına bastığı ve şimdi de belediye başkanı olarak görmek istediği bir isimdi. Genç yaşından itibaren partimizin tüm kademelerinde görev almış, her görevi hakkıyla ve fazlasıyla yerine getirmiştir. İzmir’e duyduğu bağlılık ve sevgiyi herkes bilir. Hamza Başkanımızın ismi teşkilatımızda da bir motivasyona sebep oldu.

Urla’mız içinde hayallerimiz var. Urla ilçemizin Adayını belirleme sürecinde sona gelindi. Önümüzdeki günlerde projelerimizi adayımız netleştikten sonra; sizlerle paylaşacağız.

Çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Tek hedefimiz, ilçemizi hizmetle buluşturmak ve bunun için seçimi kazanmak. İlçemiz huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimle çıkmanın çabasındayız. Teşkilatımızla tüm gün sahadayız vatandaşımızla iç içeyiz Urlalı hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinliyor, çözüme kavuşturmak için tam kadro olarak çalışıyoruz.

Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ve yönetimleriyle, mahalle başkanlarımızla ve yönetimleriyle, sandık yönetim kurulu üyelerimizle yoğun bir mesai sonucu tüm istişarelerimizi tamamladık. Geçmiş seçimlerdeki eksiklerimizi tespit edip titizlikle çalışıyoruz ve seçime tüm teşkilatımız ile hazırız.

İzmir’imizi ve Urla’mızı hemşerilerimizin teveccühünü kazarak inşallah Ak Belediyecilikle buluşturacağız” dedi.