İlçe teşkilatını kurmak için çalışmalarını sürdüren AK Parti Urla İlçe Başkanı Ömer Tiryaki’nin ilk icraatı AK Parti Urla İlçe Binası’nda tadilat oldu. “Aslan yattığı yerden belli olur” atasözünü anımsatan faaliyet hakkında konuşan Tiryaki, “defalarca dile getirilmişti ancak bize nasip oldu. Partimizi Urla’da temsil eden, Urlalı vatandaşlarımızın tamamına hizmet eden ilçe binamızı Urla’ya ve partimize yakışır şekilde hem iç hem de dış dizaynını ele alarak tadilat işlemlerine başladık. Parti binamız en işlevli haliyle nasipse hafta başı itibarıyla hizmet etmeye başlayacak”  ifadelerini kullandı.

KİMSE İLE PROBLEMİMİZ YOK                           

“Önceliğimiz Urla ve Urlalılar” diyerek açıklamalarını sürdüren Tiryaki, birlik ve beraberliğin önemime vurgu yaparak “Urla olarak ayrım yapmadan herkese kapımız açık. Partililerimiz için de öyle. Eski olsun yeni olsun fark etmez. Urla için elini taşın altına koyacak, samimiyetle çalışacak herkese kapımız açık. Gerek siyasi parti, gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse de kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan kimseyle sorunumuz olamaz. Neticede hedefimiz Urla ve Urlalının hak ettiği hizmet ve olanakları en kısa zamanda temin etmek, vatandaşlarımızın kullanımına sunmak. Bu hedefte çalışan herkesle uyum içinde görevimizi yapacağız” dedi.

İlçe Yönetim Kurulu’nda görev dağılımının henüz tamamlanmadığını belirten Tiryaki, “ilçe teşkilatımızda görev dağılımı konusunda hassas çalışmalarımız devam ediyor, bir iki güne kadar netlik kazanacak. Teşkilatımız ve Urlalı hemşerilerimizle ilçemize var gücümüzle hizmet edeceğiz” dedi.