Programa Urla Kaymakamı Urla Belediye Başkan Vekili Mustafa Gözlet ve eşi Elif Gözlet, Urla İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman, Urla İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu, AK Parti ilçe Başkanı Ömer Tiryaki, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Prof. Dr. Mesut Önen, AK Parti ve CHP Kadın Kolları Başkanları ve üyeleri, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı, İzmir Valiliği Sosyal Projeler Etüt Müdürü Mekiye Uludağ, Urla Belediyesi Kültür Müdürü İsmail Tokur, Urla Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Personeli, Urla Belediyesi Bayan Basketbol Takımı Menajeri Adnan Alpaslan, Koç Çağatay Saltık ve oyuncular, Kooperatif Başkanları, muhtarlar, Belediye Meclis üyesi adayları, Anadolu Ateşi Sanat Akademisi Eğitmeni Ebru Afaruz ve Kızılay Gönüllüleri katıldı.

Konuklar “Afetlerde Kadın Eli” konulu serginin gezilmesinden sonra Urla Belediyesi Konservatuvarı Şefi Sevil Şimşek yönetiminde Kızılay gönüllüsü kadınların da katıldığı mini konseri izlediler.

Kızılay Kadın Urla gönüllülerimiz katılan misafirlerimize kavurmalı bulgur pilav ve çay ikramı yapıldı.

Türk Kızılay Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık yaptığı açıklamada “Etkinlik sonunda katılan konuklara önceden hazırlanan hediye ve çiçeklerimizi takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık. Katılımlarıyla yanımızda olan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.