1 Nisan’da İstanbul Pendik’te düzenlenen 2023 Türkiye Klasik Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Türk Milli Takımı seçmelerinde şampiyon olan Urlalı vücut geliştirme sporcusu Alper Keskin’i İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu beraberinde İzmir İl başkanı Sinan Bezircilioğlu, Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık ve partililer ziyaret etti.

Kendi çabalarıyla şampiyon olan Milli sporcu Keskin’i tebrik eden Dervişoğlu, 3 Mayıs’ta İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenecek İFBB Avrupa Şampiyonası’nda başarılar dileyerek plaket ve çiçek takdim etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul mezunu olan ve uzun zamandır vücut geliştirme yarışmalarına katılarak üçüncülük ve ikincilik derecelerinden sonra nihayet Türkiye Şampiyonu olan Alper Keskin, “kendi çabalarımla Urla’dan çıkıp Türkiye Şampiyonu oldum ve Milli Takım’a seçildim. Ülkemizi Avrupa’da temsil edeceğim. Başarılarımı ilk kez tebrik ve takdir eden Milletvekilimiz Müsavat Dervişoğlu nezdinde İYİ Parti teşkilatına teşekkür ederim” dedi.