Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Urla Şubesi, ÇYDD’nin 35. kuruluş yıldönümünü etkinliğiyle kutladı. Katılımcılar, unutulmaz bir gece yaşadılar.

ÇYDD Urla Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, 21 Şubat 2024 günü "UrlaDam" mekânında saat 18.00'de başladı. Kokteyl ile başlayan program, Zübeyir Batur'un duygu dolu şiir dinletisiyle devam etti. Katılımcılar, Batur'un sesinden etkileyici şiirlerle duygusal bir yolculuğa çıktılar.

Akşamın ilerleyen saatlerinde, Pan Flüt sanatçısı Ali Erol'un performansıyla müzik dolu bir atmosfer oluştu. Erol'un ustalığıyla icra ettiği parçalar, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinliğin son bölümünde, ünlü yazar Ayşe Kulin ile gerçekleştirilen söyleşiye geçildi. Kulin'in samimi ve içten anlatımıyla katılımcılar, yazarın edebi dünyasına ve deneyimlerine bir kez daha hayran kaldılar.

ÇYDD Urla Şubesi Başkanı, Sibel Bavli etkinlik sonunda yaptığı konuşmada, "ÇYDD'nin 35 yıllık birikimi ve başarısı, bu gece burada yaşadığımız coşkuyla bir kez daha perçinlendi. Bu özel gecede bizimle olan herkese teşekkür ederim. Umarım hep birlikte nice yıllara ulaşırız." dedi.

Etkinlik, katılımcıların keyifli sohbetleriyle sona erdi.