Atama kararına tepki gösteren ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Urla Belediye Meclis Üyesi Deniz Ulçay görevinden istifa edeceğini açıkladı.

İlçe Kadın Kolları yönetiminden kendisi ile birlikte Esma Çalık, Meral Konuk, Gülten Adıgüzel ve Şeniz Kara’nın da istifa edeceğini açıklayan Ulçay, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Başkanlıktan istifa ettim. İstifamı bugün il başkanlığına teslim edeceğim. Liyakat deniyor ya hep bu atamada liyakatsizlik var. Atama ile gençlik kolu başkanlığına getirilmişti. Gençlik kollarının örgütlenemediğine şahit oldum. Ara sıra sahada çalıştılar o da çok az kişiyle... Bu atama etik değil...Daha önceden planlanmış bir şey.. Önümüzde çok önemli iki seçim var. Atanan genç kardeşimiz bu süreci götüremez. Bunu gençlik kolları başkanlığında gördük. Atandı ama görünen o ki başka birileri süreci idare edecek. Sahada emeğimiz var ama sözümüz yok. Çok üzgünüm...”

Öte yandan CHP Urla İlçe Başkanı olarak atanan Av. Pelin Karasakal konu hakkında önümüzdeki günlerde açıklama yapacağını bildirdi.