Pencere Haber Gazetesi
Pencere Haber Gazetesi
SİYASET

CHP İl Başkanı Aslanoğlu “Biz bu seçimi % 65’e %35 kazanacağız”

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Urla’da ziyaretlerde bulundu, partililerle buluştu.

CHP İl Başkanı Aslanoğlu “Biz bu seçimi %  65’e %35 kazanacağız”
Paylaş:

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ve Urla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu oda yöneticilerinden sorun ve talepler hakkında bilgi aldı, “100 gün sonra iktidar olacağız. 15 Mayıs sabahından itibaren hepsini çözeceğiz” dedi.

Urlalılarla selamlaşan Aslanoğlu Urla programının devamında CHP Urla İlçe Binası’nda partililerle buluştu.

CHP teşkilatının her kademesinin şimdiye kadar çok iyi çalıştığını kaydeden Aslanoğlu,  “bu son 100 günde çalışma tempomuzu bir tık daha yukarıya taşıyacağız. Çabalarımızı kanımızın son damlasına kadar devam ettireceğiz. 100 gün boyunca her gün işyeri ve esnaf ziyaretleri, her akşam ev ziyaretleri yapacağız. Bunlara her ay 2 defa ben de katılacağım, birlikte çalışacağız. 15 Mayıs’ta iktidara uyanacağız.

CHP’li her üye bizim üyemiz, çalışmak isteyen herkese kapılarımız açık. Yerel yönetimlerdeki arkadaşlarımıza sahip çıkın.  Negatiften bahsetmek bize bir şey kazandırmaz.

“Biz seçimi alıyoruz ama bunlar allem edecek, kullem edecek, vergi affı çıkaracak, EFT yapacaklar, onu bunu yapacaklar seçimi alacaklar” demeyin. Alamazlar. Aramızda acayip bir fark var. Biz bu seçimi %  65’e %35 kazanacağız. Buna inanın. O yüzden vatandaşa da bir korku iklimi yaymayın. Negatiften uzak kalarak pozitif yaklaşımla bu seçimi alacağız. Onlarda tıpış tıpış gidecekler” dedi.

Bu haber Pencere Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et TL'ye olan güven artıyor

Akışın sonuna geldiniz.