30 Ekim 2022 günü ilçede yapılacak olan delege seçimlerinin ardından Kasım ayı içerisinde yapılacağı beklenen İYİ Parti Urla 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yine aday olduğunu açıklayan İlçe Başkanı Yüksel Bıyık şu ifadelere yer verdi:

“İYİ Parti Urla İlçe Başkanı olarak göreve geldiğimde partimiz 2 yıllık yeni doğmuş bir bebekti. Partimizi iktidara taşıma yolunda yönetim kurulu üyelerimizle ekip olarak yaptığımız çalışmalarda önceliğimiz üye sayımızı artırmak, küçük olan binamızı büyütmek ve İYİ Partili adayımızı Urla Belediye Başkanı yapmaktı.

Bu gün üye sayımızı 700’ün üstüne çıkardık. Demokratik ortamı sağladık. Artık delege seçimi ile ilçe yönetimini belirliyoruz. İlçe binamızı daha büyük olan şimdiki yerine aldık. Kolay olmadı, azimle çalıştık. İYİ Partili Urla Belediyesi için de durmadan çalışıyoruz.

İlçemizde, güzel Urla’mızda yapılan tüm etkinliklere faaliyetlere katıldık, derneklere, odalara destek olduk ve olmaya da devam ediyoruz.

İYİ Parti’nin 5. yılını kutladığımız bugün, gördüğüm lüzum üzerine ilçe başkanlığına ekibimle birlikte yeniden aday olmaya karar verdim. Yapılacak daha çok işimiz var. Partimize, Urla’mıza hizmet etmek için tekrar İYİ Parti Urla İlçe Başkanlığı’na adayım, hayırlı olsun.”