Fazlı Kalka basın açıklamasında “Birçoğunuz beni tanıyor olmanıza rağmen; Altıntaş mahallesi muhtar adayı olarak,  sizlere kendimi tanıtmak istiyorum.

6 Haziran1966 Urla Yağcılar doğumluyum.  Emekliyim.  1998 yılından bugüne kadar ve halen de çiftçilik yapmaktayım. 2023 yılı Urla Ziraat Odası seçimlerine katıldım, şuan Urla Ziraat Odası Meclis Üyeliği görevime de devam etmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.  50 yıldır Altintaş Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. 2019 yerel seçimlerinde Altıntaş Mahallesi muhtarlığında birinci aza olarak seçildim ve bugüne kadar görev yaptım.  Muhtarımız olmadığı zamanlarda, muhtarlıkta işi olan mahalle sakinlerinin islerini birebir hallettim. Bu dönemde mahallemiz için daha fazla aktif çalışmak ve daha fazla yarar sağlamak amacıyla 2024 yerel seçimlerinde Altıntaş mahallemizde,  mahalle sakinlerimizin de talebi üzerine muhtar adayı olmaya karar verdim. 

Yapmak istediklerimi sizlerle paylaşıp, bu girdiğim yolda desteklerinizi bekliyorum. 

Bilindiği üzere her mahallede olduğu gibi mahallemizde de ekonomik gücü düşük olan vatandaşlarımız bulunmaktadır.  Önceliğimiz bu Vatandaşlarımızı tespit ederek, devletimizin yapmış olduğu yardımlardan gerektiği ölçüde faydalandırmaktır. Gelir düzeyi düşük olan ailelerin eğitim gören çocuklarına eğitim yardımı adı altında destek olabilmek için, bağış yapmak isteyen kurumlar ve vatandaşları bir araya getirerek bir nebzede olsa yaralarına merhem olmak yapmak istediklerimin başında geliyor.  Bu çalışmalara paralel olarak gerekli resmi kurumlarla görüşüp, Urla ilçemizdeki bazı mahallelerde örnekleri olan bir yardımlaşma derneğini mahallemizde de kurmak için şimdiden araştırma, görüş ve fikirler almaktayım.

Ayrıca azalarımın desteği ile mahallemizdeki sağlık sorunlarından dolayı dışarıya çıkamayan yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın alışveriş, fatura yatırma gibi zaruri ihtiyaçlarıyla belli zaman aralıklarında ilgilenerek,  onlara ziyaretler yapacağım. 

Yine ilçemize gelen ve mahallemizde doğalgaz hizmetinin henüz ulaşmamış olan sokaklarında çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için İzmir gaz ile gerekli görüşmeler ve yazışmalar bizzat yapılacaktır.

Yetkili kurumlar ile görüşerek, mahallemizin uygun olan bölgelerini tespit ederek,  yeşil alan ve halka açık çocuk parkı yapılması konusunda çalışmalar yaparak, mahallemizin çehresini değiştirecek hizmetlerin yanında, Urla genelinde büyük sorun olduğunu gördüğüm sokaktaki canlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek amacıyla yapılacak çalışmalara daha çok önem vereceğim.

Bütün bunların dışında, eğer beni bu göreve layık görürseniz, sizlerin taleplerine, fikirlerine her zaman açık olacağımı taahhüt ediyorum. Sizlerin hizmetine talibim ve desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.