Pencere Haber Gazetesi
Pencere Haber Gazetesi
GÜNCEL

Urla'da 4 yıl sonra coşkulu 1 Mayıs kutlaması

Urla Belediye Başkanı Yüksek Mimar Selçuk Balkan işçilerin bayramını kutladığı konuşmasında, “Görev yaptığım sürece şunu bilmelisiniz ki her zaman işçiden ve emekçiden yana olacağız” dedi

Urla'da 4 yıl sonra  coşkulu 1 Mayıs kutlaması
Paylaş:

Urla Belediye Başkanı Yüksek Mimar Selçuk Balkan, Urla’da 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Balkan, Urla Jandarma Kavşağı'ndan Urla Cumhuriyet Meydanı'na düzenlenen kortejde işçilerle birlikte yürüdü. Urla Cumhuriyet Meydanındaki törene Başkan Selçuk Balkan’ın yanı sıra DİSK 4 No’lu Şube Başkanı Aydın Tekin, sendika temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, oda başkanları, STK’lar ve emekçiler katıldı.

 

MUTLU İŞÇİ, MUTLU ÇALIŞAN, MUTLU URLA

 

Urla Cumhuriyeti Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan 2019’dan bu yana ilk defa Cumhuriyet Meydanı'nda 1 Mayıs İşçi Bayramımızı kutluyoruz ve bundan sonra da kutlamaya devam edeceğiz diyerek “Görev yaptığım sürece şunu bilmelisiniz ki her zaman işçiden ve emekçiden yana olacağız. Bu yüzden bizim kamu malını emanet ettiğimiz mesai arkadaşlarımız, iş arkadaşlarımız olarak Urlamız için hep birlikte çalışacağız. Mutlu işçi, mutlu çalışan, mutlu Urla demektir. Bizim sloganımız da ‘Mutlu insanların yaşadığı mutlu kent Urla’ olduğu için önce çalışanlarımızdan başlayacağız. Bunu hep birlikte önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Sağolun var olun iyi bayramlar diliyorum” dedi.

 

MEYDANDA OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

 

DİSK 4 No'lu Şube Başkanı Aydın Tekin, 2019 yılından sonra Urla Meydanında tekrardan 1 Mayıs kutlaması yapmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, “Bizlere bu gururu yaşatan Urla halkına ve Belediye Başkanıma Selçuk Balkan’a teşekkür ederim. 1880’li yılların başlarından bugüne 16 saatlik çalışma saatlerinin 8 saat olması için hafta tatili olması için, sağlık güvencesi hakkı için, emeklilik hakkı için, sendikalaşmak için, güvenceli çalışma hakkı için bu uğurda ikballerini ve hayatlarını kaybeden sınıf yoldaşları saygıyla anıyorum” dedi.

Bu haber Pencere Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Enginarın kalbi Urla’da atacak

Akışın sonuna geldiniz.