Uluçay mesajında “Urlalı dostlarıma, büyüklerime, kardeşlerime, kadınlara, gençlere sesleniyorum. Keyifle yaşanacak, bir kent istediğinizi biliyorum. Ben de bir partinin üyesi, ilçe başkanı olmanın ötesinde, bir Urla sevdalısı olarak bunu istiyorum. Öyleyse diyorum ki; Belediye Başkan Adayımız Belma Camcı’ya sahip çıkın. Ona sahip çıkmak demek;

-Urla’da sığınmacı sorunu yaşamamak demek olacak.

-Belediyeyi eviniz bilmek demek olacak.

-Belediyenin bütçesi sizin paralarınızdan oluşuyor. Bir delikli kuruşunuza sahip çıkmanız demek olacak.

-Seçim sonrası nereleri imara açacaklarının planlarını yapanlara karşı; yeşilinizi, doğanızı, tarlanızı, bağınızı, bahçenizi korumanız demek olacak.

-Evlatlarınızın her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutulduğu, sporla, sanatla, kültürle anılan bir kent yaratma mücadelesine omuz vermeniz demek olacak.

-Artık varlığını hissetmez olduğumuz; demokrasi, katılımcılık, özgürlük, hoşgörü, çoğulculuk, hesap verebilirlik değerlerinin bir deniz feneri gibi karanlıkları aydınlattığı bir kent yaratmak demek olacak.

-Sadece Atatürk’ün bize çağdaş uygarlık vaat eden devrimlerine sahip çıktığımız bir kent değil, aynı zamanda etnik, dinsel, mezhepsel ayrışmaların kendisine yaşam alanı bulamadığı, millet olma bilincimizin tahrip edilmediği bir kent olmaya devam edebilmemiz demek olacak.

Beş yıl sonra da Urlalılar olarak birbirimizin yüzüne bakıyor olacağız. Ben sizlerin tercihini yönlendirme çabam sonuç verirse, beş yıl sonra gözünüzün içine gururla bakacağımdan eminim. Sonuç vermezse mücadelemizi bırakacak değiliz. Beş yıl sonra yine aynı şeyleri konuşuyor, benzer özlemlerimizi paylaşıyor oluruz. Ama artık Urla bir beş yıl daha kaybetmesin istiyorum. Siz de bu seçimlerde doğru kararı verip, beş yıl sonra, yaşamaktan gurur duyacağınız bir kenti, Belma Camcı’nın başkanlığında, her birinizin katılımıyla yaratacağınızdan emin olun. Tüm Urlalıları sevgilerimle, saygılarımla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.