Urla Cumhuriyet Meydanı’nda hizmete giren ofisin açılışına İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Urla İlçe başkanı Yüksel Bıyık, Seferihisar İlçe Başkanı Kürşat Aydın, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Bülent Köklü,  önceki dönem CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz, CHP Urla İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ergün, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi konuklara hitap eden Öztürk Keskin, “Urla’nın bende emeği çoktur. Ben Urla’yı seviyorum. Urla’nın da beni sevdiğini düşünüyorum. Arkadaşlar yapmamız gereken İzmir’in anahtarını Genel başkanımız Meral Akşener’e teslim etmektir. Bu yakındığımız iktidardan kurtulmak için köprüden önceki son çıkıştır. Biz beraber olursak, tüm güçlükleri aşarız” ifadelerini kullandı.  

“Bugün geleceğin ilk günü” diyerek hitabına başlayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “15 Mayıs sabahı uyanacağımız Büyük Türkiye Projesi’nin, Büyük Türkiye hayalinin ilk günü. Urla’mızın 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye’nin makul çoğunluğunun, Türkiye’nin geleceği ile ilgili kaygı duyanların, Türkiye’nin geleceği ile ilgili hayal kuranların doğrultusunda karar vereceğine güvenimiz tamdır. Bu azim ve kararlılıkla bugün burada kıymetli Milletvekili adayımız Öztürk Keskin’in Urla’yı, İzmir’i ve Türkiye’yi kucaklayan İYİ Parti’mizin seçim bürosunu açmak için toplandık. Urla, İzmir ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah yolumuzu açık etsin. 2019’da da dediğimiz gibi, Türkiye İYİ olacak. Çalışacağız, başaracağız” dedi.

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra konuklarla bayramlaşan Öztürk Keskin, programın devamında Urla’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.