Pencere Haber Gazetesi
Pencere Haber Gazetesi
SİYASET

“İNSANLARA NE VERİLDİ, NE İSTENİYOR?”

İYİ Partili 81 İl Başkanının basın açıklaması sonrası, İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık da bir basın açıklaması yaparak ekonomik sıkıntıları eleştirdi.

“İNSANLARA NE VERİLDİ, NE İSTENİYOR?”
Paylaş:

Bıyık açıklamasında; “81 İl Başkanımız bugün ortak bir basın açıklamasında bulunarak içinde bulunduğumuz dar boğazdan ve ekonomik sıkıntılardan bahsetti. Hepimiz görüyoruz yaşıyoruz. Yalandan yapılan maaş zamları ve karşılığında fazlasıyla gelen diğer zamlar. Her seçim dönemi sanki ülkeyi mevcut iktidar yönetmiyormuş gibi “ver yetkiyi, gör etkiyi” dedi sonrasında yetkiyi aldı ama etki hep tersine oldu.

Seçim döneminden bu zamana kadar yaklaşık % 70’lik akaryakıt zammı ve kur farkı. Tek bununla bitmiyor. Sadece akaryakıta gelen zam ile toplu taşımaya gelen zamlar, nakliyelere gelen zamlar, nakliye zamlarıyla raflarda karşımıza çıkan ürün zamları, hepsi birbirini kovalıyor. Kimse kusura bakmasın “insanlara ne verildi, ne isteniyor?” önce bunun bir hesabı yapılsın. Bu ülkede bugün bebeğine bez alamayan insanlar var. Önceden herkes geleceğinin planını yaparken, bırakın gelecek planını yarınını göremiyor kimse. Ama elbet bu yetkiyi verenler bir gün bunun hesabını sandıkta soracak. Ve o gün gelene kadar da bizler İYİ Parti’mizin birer neferi olarak bunları dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber Pencere Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et SICAKLARDA SUSUZ KALMAK KALBİ YORUYOR

Akışın sonuna geldiniz.