CHP URLA KONTENJAN ADAYLARI

 

1             TAMER İMAL: 1977 yılında Manisa'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Manisa'da tamamladı. Adana Çukurova Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi sonrasında tüm iş hayatını kurumsal firmaların satış departmanlarında yönetici olarak geçirdi. 17 yıldır Urla'da yaşayan İmal, önceki dönem CHP Urla Ana Kademe Yöneticiliği yaptı.

 

2-            MESUT ÖNEN: 1956 Yılında Urla'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Urla'da tamamladı. 1979 yılında Ege Üniversitesi Fen Fakültesi'nden mezun oldu. Lisans tez çalışmasını Urla ve civarı denizlerin kirliliği üzerine, doktorasını ise dünyanın en önemli sulak alanları arasında sayılan ve Gediz Havzası'nda bulunan Homa Dalyanı üzerine yaptığı tez ile tamamladı. İzmir körfezinin balıklandırılmasında yer almıştır. Deniz kirliliği, ekoloji ve çevre konularında çalışmaları bulunan ve dersler veren Prof. Dr. Mesut Önen Fransızca ve Yunanca bilmektedir.

 

3-            ALİ RIZA DURAN: 1990 yılında Urla'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Urla'da tamamladı. 1952 yılında kurulan aile işletmesini devam ettirmek üzere Dokuz Eylül Üniversitesi Mobilya ve Dekorasyon bölümünü tamamladı. Aynı zamanda, 2021 yılında eşi mimar Beril Özyiğit Duran ile birlikte kurmuş oldukları mimarlık ve inşaat şirketinde aktif olarak uygulama ve proje işleri yapmaktadır.

 

CHP URLA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

1             UMUT ERGÜL: 1984 yılında Ankara'da doğdu. Avukatlık mesleğini sürdürmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında birçok hukuki süreç içinde yer almış, akademik çalışmalarda bulunmuştur. Londra merkezli yatırım şirketinde direktörlük görevini ifa etmektedir. Gençlik yıllarından itibaren siyasetin içerisinde yer alan Ergül, siyasi ve hukuki alanda tecrübelerini yansıtmak adına Urla Belediyesi Meclis Üyesi adayıdır.

 

2-            PROF. DR. DEVRİM AKSEKİ: 1969 yılında Urla'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Urla'da tamamladı. Birçok sivil toplum kuruluşunda etkin görevler yapmış ve yapmakta olan Akseki, Bademler Mahallesi'nde ikamet etmektedir. Ortopedist olan Devrim Akseki, Urla halkının her zaman yardımına koşan, elinden geldiği her konuda Urla için emek veren değerli bir Urlalı.

 

3-            DİNÇER GÖZMEN: 1955 yılında Aydın'da doğdu. Lisans eğitimini Makine Mühendisliği alanında tamamlayan Gözmen, 2000 yılından bu yana Urla'da yaşıyor. Urla için çeşitli alanlarda yatırım ve gelişime ön ayak olan Gözmen, Urla'nın gelişmesi ve güzelleşmesi adına her etkinlikte yer alması ile biliniyor.

 

4-            HATİCE SEMERCİ: 1965 yılında Kartal'da doğdu.  1986 yılından günümüze kadar Urla'da yaşamını sürdüren Semerci, Urla Ada Hastanesi'nden Yüksek Hemşire olarak emekli olmuştur. Uzun yıllar sendikalarda görev alan Semerci, önceki dönem Urla Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Semerci, CHP Kadın Kolları MYK üyesi ve Başkan Yardımcılığı görevlerine devam etmektedir.

 

5-            ÖZTÜRK ÇİÇEK: 1973 yılında Kartal'da doğdu. 1997'den bu yana CHP üyesi olan Çiçek, gençlik yıllarından bu yana aktif siyaset içinde yer alıyor. Sol faaliyetlerden dolayı öğretim hayatından uzaklaştırılan Çiçek, tüm hayatı boyunca aktif siyaset içinde yer almış ve Belediye Meclis üyeliği tecrübesini kazanmıştır. Emekli olan Çiçek, yurtdışı distribütörlüğüne devam etmektedir. Parti içi tüm faaliyetlerde yer almış olan Çiçek, Urla halkına hizmet için göreve hazır olduğunu her fırsatta dile getirmektedir.

 

6-            EVREN EREN: 1980 yılında Urla'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Urla'da tamamladı. Lisans eğitimini Halkla İlişkiler ve İletişim alanında tamamlayan Eren, Urla merkezde eşi ile birlikte bir işyeri işletmekte. CHP Urla İlçe Başkanlığı'nda Kadın Kolları ve Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuş olan Evren Eren, evli ve 3 çocuk annesidir.

 

7-            SEMİHA OKUMUŞ: 1991 yılında Uşak'ta doğdu. 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra 6 ay Londra'da dil eğitimi almıştır. Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Örgütünde Yönetim Kurulu Üyeliği, 2019-2024 döneminde ise Urla Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 2017 yılından itibaren Urla'da serbest avukatlık yapmaktadır.

 

8-            BENGİSU ÜNAL: 1999 yılında Urla'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Urla'da tamamlamıştır. İYTE Mimarlık Fakültesi mezunudur. Urla'da açtığı mimarlık ofisinde çalışmalarını sürdürmektedir. İYTE Mimarlık Fakültesi'nde Yüksek Lisans programına devam etmektedir. Yüksek Lisans tezi olarak "Urla depremleri ve deprem hazırlığı" konusunu işlemektedir.

 

9-            ŞEREF ALPAGO: 1970 yılında Ankara'da doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Üniversite'de Öğretim Görevlisi, aynı zamanda Yüksek Mimar, Eşi Ceyda Hanım ile birlikte kurdukları «tasarla-yap» sektörünün öncüsü haline gelen "Urla Karye Evleri" Markasını yaratan firmanın sahibi. Meslek odaları, Belediyeler ve Üniversitelerde seminerler ve eğitimler vermektedir. Medya'da "Depreme karşı güvenli yapılar" ve "Afetlere dirençli kentler "konusunda çok sayıda canlı yayına konuk olarak katılıyor, depremzedelerin açtığı davalarda, gönüllü- ücretsiz bilirkişilik yapmaktadır.

 

10-         LEVENT ÖZGÜNERGİN: 1969 yılında Urla'da doğdu. 2004 yılından günümüze kadar CHP aktif üyeliği devam eden Özgünergin, CHP Urla İlçe Başkanlığı'nda Ana Kademe Yöneticisi olarak görev almıştır. 2009'yılından itibaren Urla'da esnaflık yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

11-         ERBAY ARTUN: 1985 yılında Urla'da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Urla'da tamamladı. Lisans eğitimini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğini Urla'da icra eden Artun aynı zamanda İzmir Mali Müşavirler Odası Urla İlçe Temsilciliği görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

12-         ŞENER UYMA: 1971 yılında Erzurum'da doğdu. Lise eğitimini İzmir'de, Lisans eğitimini Malatya'da tamamlamıştır. 25 yıllık bir muhasebe geçmişi olan Uyma, Urla'da yaşamakta ve İskele bölgesinde bir işletme sahibidir. Uyma, Önceki dönem Urla İlçe başkanlığı Ana Kademe Yöneticisi olarak görev almıştır. Parti içinde aktif mücadeleye devam etmektedir.

 

13-         ALİ RIZA FIRAT: 1963 yılında Malatya'da doğdu. 4 dönemdir Malatya CHP İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 6 Şubat depremleri neticesinde Urla'ya yerleşen Fırat, siyasi birikim ve tecrübesi ile Urla halkına hizmet için çalışmaya devam etmek istemektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

14-         KEMAL OCAK: 1957 yılında Artvin'de doğdu. 1972 yılından bu yana İzmir'de, 24 yıldır da Urla'da yaşamaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Buca Belediyeleri'nde Emlak ve Kamulaştırma Müdürlüğü, Narlıdere Belediyesi'nde ise Bütçe ve Gelir Müdürlüğü görevi yaparak, 1.Derece Müdür kadrosundan emekli olmuştur. CHP çatısı altında çeşitli görevlerde yer alan Ocak, 2019 yerel seçimlerinde Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.

 

15-         ALP BÖLÜKBAŞI: 1981 yılında Urla'da doğdu. İlkokul ve Ortaokul öğretimini tamamladıktan sonra 1998 yılında Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü'nden mezun oldu. Uzun yıllardır Urla'da Restoran ve Butik Otel işletmeciliği yapmaktadır. Gençlik kolları başta olmak üzere, CHP Urla İlçe Başkanlığı Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Urla Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Evli ve 2 çocuk babası.

 

16-         OZAN KOCA: 1990 yılında İstanbul'da doğdu. 28 yıldır Urla'da yaşamaktadır. İlk ve orta öğrenimini Urla'da, lise eğitimini Çeşme'de tamamlamıştır. İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği bölümünden mezun olmuştur. Yüksek Lisans eğitimini Polonya Varşova Üniversitesi Uluslararası İşletme bölümünde tamamlayan Ozan Koca, Polonya'da çeşitli Amerikan firmalarında İş Analisti olarak çalışmıştır. CHP Gençlik Kollarında yönetim kademesinde görev almış ve uzun yıllar parti içi eğitmeni olarak hizmet etmiştir. Şu anda aile firmasında Yatırım Danışmanlığı yapmakta olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

17-         EKİN AKDAĞ: 1995 yılında İzmir'de doğdu. Urla Bademler Mahallesi'nde yaşamaktadır. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Hukuk Eğitimini tamamlayan Akdağ, aktif olarak avukatlık yapmakta ve İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitimine devam etmektedir. Gençlik projeleri ve gençler arasında sosyal yardımlaşma projeleri geliştirmektedir.

 

18-         MUSTAFA ÖZKESKİN: 1967 yılında Çorum'da doğdu. Bornova, Balçova, Narlıdere ve Konak Belediyeleri'nde çalışmış ve müdürlük görevinde bulunmuştur. 32 yıllık sendikacı olan Özkeskin, Tüm-Yerel sen Sendikası'nın kurucusudur. Eski bir belediyeci olan ve tecrübesiyle mecliste Urla haklının hizmetinde çalışmayı hedefleyen Özkeskin, siyasi hayatına 1987 yılında SHP Bornova Gençlik Kolları'nda başlamıştır.

 

19-         EMRE ÖZEN: 1985 yılında Urla'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Urla'da tamamlayan Özen, Doğu Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunudur. Aktif olarak spor faaliyetlerine devam eden Özen, Urla merkezde esnaflık yapmaktadır.

 

20-         CEM ŞAHVERDİ: 1990 yılında İzmir'de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2012 yılında Ege Üniversitesi- Endüstriyel Elektronik Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı. 2008 yılından bu yana aktif olarak parti üyeliğini sürdüren Şahverdi, CHP Urla İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.  Önceki dönem CHP İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Şahverdi, Yarımada'dan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini ifa etti.

 

21-         SERKAN KAHRAMAN: 1998 yılında İzmir'de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Urla'da tamamlamıştır. Aktif olarak CHP Urla Gençlik Kolları Başkanlığı yapmaktadır. Eski bir sporcu ve elektrik teknikeri olan Kahraman, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde aktif olarak çalışmaktadır.

 

22-         BERKE ÜNAL: 1995 yılında İzmir'de doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Urla'da, lise eğitimini Güzelbahçe'de tamamlamıştır. Manisa Celal Bayar Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunudur. Üye olduğu günden bu yana partide aktif çalışmalarda bulunan Ünal, İskele Mahallesi'nde bulunan aile işletmesinde esnaflık yapmaktadır. Urla halkına hizmet için meclis üyesi adaylığına başvurmuştur.