Pencere Haber Gazetesi
Pencere Haber Gazetesi
SİYASET

Başkan Balkan: “Birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüyoruz”

“Genel Başkanımızın ortaya koyduğu iradeye kimsenin söz söyleme hakkı yok”

Başkan Balkan: “Birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüyoruz”
Paylaş:

İzmir’de düzenlenen Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, hafta sonu gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi 39. Olağan Kurultayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kurultayda CHP’nin birlik ve beraberliğini güçlü şekilde ortaya koyduğunu vurgulayan Balkan:

“Yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ni Türkiye’nin birinci partisi yapan Genel Başkanımıza ve Parti Meclisimize kimsenin söz söylemeye hakkı olmadığını düşünüyorum” dedi.

“Güzel günlere inanıyoruz, çok çalışmak zorundayız”

Gazeteci Doğan Beyazgül’e Ege’de Birgün gazetesinde açıklamalarda bulunan Başkan Balkan, sürecin parti içi dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek şunları söyledi:

  • “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz kurultay, partimizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gösterdi.”
  • “Genel Başkanımız oyların tamamını alarak koyduğu iradenin tüm örgütlerimiz tarafından benimsendiğini ispatladı.”
  • “Ufak tefek kırgınlıklar olabilir ama bunlar aile içi meselelerdir ve bizi yolumuzdan döndüremez.”

Balkan, CHP’nin geleceğe dönük vizyonunu şu sözlerle özetledi:

“Genel Başkanımıza, Parti Meclisimize ve tüm örgütümüze güveniyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çok başarılı bir dönem geçiriyoruz ve bu birliktelik bizim en büyük gücümüz. Sadece kentlerimiz için değil, ülkemizin aydınlık yarınları ve çocuklarının geleceği için çalışıyoruz. Daha çok çalışmak zorundayız.”

“İlk genel seçimde iktidar olacağız”

Başkan Balkan, 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin birinci parti olduğunu hatırlatarak, hedeflerini şu sözlerle dile getirdi:

“İlk genel seçimde de iktidar olacağız. Ülkemizi aydınlık günlere hep birlikte kavuşturacağız. Ya hep beraber, ya hiçbirimiz!”

Bu haber Pencere Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et SİLAHLI GERİLİM ÇÖZÜLDÜ

Akışın sonuna geldiniz.