AK Parti Urla İlçe Başkanı Ömer Tiryaki başkanlığında gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı.

Üyelerin kendilerini tanıtmasıyla başlayan yönetim kurulu toplantısında AK Parti Urla İlçe Başkanı Ömer Tiryaki yönetim kurulu üyelerine görevlerini tevdi etti.

AK Parti Urla İlçe Yönetim Kurulu’nda; BURAK BALİ Siyasi ve Hukuki İsler Başkanlığı, HAKAN ALTINOVA Teşkilat Başkanlığı, AYSUN BAKIRLI ŞENGÜLER         Seçim İşleri Başkanlığı, ÖZGE AYGÖRMÜŞ Tanıtım ve Medya Başkanlığı, TANJU GEZGİN İdari Mali İşler Başkanlığı, FEZA KONAKLIOĞLU Sosyal Politikalar Başkanlığı, A. ÇETİN TUTAR Yerel Yönetimler Başkanlığı, S.ERTUĞRUL APAK Ekonomi İşleri Başkanlığı, M. ALİ SARI Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, RAMAZAN ASLAN   İlçe Sekreterliği görevlerine atandı.

İlçe teşkilatında yapılan görev dağılımının hayırlara vesile olmasını temenni ederek açıklama yapan AK Parti Urla İlçe Başkanı Ömer Tiryaki, “Yerel seçim öncesi ve sonrasında Urla için hizmet edecek arkadaşlarımız ile birlikte var gücümüzle, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Aldığımız görevin bilincindeyiz” dedi.