Urla’da manifaturacılık yapan Abdullah Kuru’dan 16 bin liraya aldığım İskele’deki arsaya ev yaptım. Karşı evde oturan Şeref amca ve hanımı sık sık kuzey Kıbrıs’a kumar oynamaya giderdi. Evin üzerine kat çıkmamı önerdiler! Para yardımı yapacaklarını da söylediler. İskele sınıf öğretmeni olarak hayır dedim ve kat çıkmadım! Evimi sigortalattım. Ödemelerde zorlandığım için sigortadan ayrıldım. İyi mi yaptım? Hayır. Çocuklarıma öneriyorum. Sigorta yaptırın evinizi!

Kahramanmaraş’ta öğretmenler can kurtarıyor

Pek çok ili etkileyen depremin ardından beş bin kişinin oluşturduğu öğretmenler ordusu arama-kurtarma ekipleriyle birlikte enkazdan insan çıkartma yarışında.

İyiki varsın komşu Yunanistan

Enkaz altında birçok vatandaşımızı canlı olarak kurtaran Yunan çalışanlar, dün de birlikte çalıştıkları Türk vatandaşlar ile birlikte Türk vatandaşları ile birlikte komşu Yunan asıllı Dimitri ile sevinçten birbirlerine sarıldılar.

Nerede bu birliktelik? Kahramanmaraş’ta. Kimler işgal etmişti Maraş’ı da Kahramanmaraş adını almıştı? Fransız işgal orduları. Niye yoklar? Utanıyorlar mı? Türk düşmanlığı devam etse gerek ki Yunanistan’a son model uçaklar verebiliyorlar!

Rus dostluğuna inanma sakın

Rus Çarı 93 Harbi’nde Sarıkamış yenilgisinde 40 yıl Doğu Anadolu’yu köle olarak kim yaşattı Putin Bey? Kars, Erzurum, Elazığ, Erzincan, Van’ı kim köle yaptı?