Aydınhan, tezgâhları tek tek dolaşarak esnafla sohbet etti ve küçük hediyeler takdim etti. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Tezgâhı başında alın teri döken, Urla’nın ekonomisine can veren kıymetli esnaf kardeşlerimle bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Çam sakızı çoban armağanı, manevi değeri yüksek küçük hediyelerimizi takdim ederek hayırlı, bereketli ve bol kazançlı işler diledim. Her zaman ifade ettiğim gibi; biz bu göreve hizmet için talibiz. Esnafımızın desteğiyle çalışmalarımıza dolu dizgin devam edeceğiz. Yeni dönemde de varım, kıymetli oyunuzu istiyorum. Birlikte daha güçlü bir Urla için omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.”

Başkan Aydınhan, ziyaretlerin yalnızca 544 Konutlar Pazarı ile sınırlı kalmayacağını, önümüzdeki günlerde farklı mahalle ve pazar yerlerinde de esnafla buluşmaya devam edeceklerini belirtti.

Ramazan’ın ilk Cuma gününde gerçekleşen bu ziyaret hem esnafın moralini yükseltti hem de birlik ve beraberlik mesajı verdi.