30 Aralık 2023 günü düzenlenen lokma hayrına İl Başkanı M. Sinan Bezircilioğlu'nun yanı sıra İl Başkan Yardımcıları, Yarımada Bölge Koordinatörleri ve İYİ PARTİ İlçe teşkilatlarının yöneticileri de katıldı.

Lokma dağıtımına Urlalı hemşerilerimiz duaları ile iştirak ederken, Urla İlçe teşkilatının yöneticileri Kadın Üretici Pazarında stand açan kadınlarımıza da bulundukları standlara Lokma taşıyarak destek oldu.

İlçe Başkanı Yüksel Bıyık yaptığı açıklamada "Vatanı savunurken şehit düşen Mehmetçiklerimiz ruhlarına dualarımızı göndermek ve onları yâd etmek için her ortamda bu tarz etkinliklere devam edeceğiz, bütün terör örgütlerinin kökünün kazınması noktasında sonuna kadar güvenlik güçlerimizin arkasında ve yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Lokma etkinliğini düzenleyen İlçe Siyasi İşler Başkanı Uğur BIDIKLI ise "Mehmetçiklerimiz biz yaşadığımız coğrafyada rahat edelim, rahat yaşayalım diye canlarını seve seve feda ederken, biz onları ve geride bıraktıkları anne, baba, eş ve çocuklarına sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz, bu bağlamda önümüzdeki günlerde şehit maaşlarının asgari ücret seviyesine çıkarılması için meclis grubumuz bir yasa teklifi verme hazırlığı başlattı, bunun yanı sıra şehitlerimizin büyüyen çocuklarının da devlet kadrolarında sayı sınırlaması olmadan sınavsız ise alımları yönünde de teklifi TBMM’ye sunacağız, onlara ne yapsak haklarıdır" dedi.