Bursa'da tek motorlu eğitim uçağı düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.

 

Bir sahte doktor daha... Van'dan İstanbul'a hasta nakleden ambulansta görev yapan ve kendisini 'çocuk doktoru' olarak tanıtan Osman Ç'nin de sahte doktor olduğu ortaya çıktı.

 

CHP, sahte diplomalar için Meclis araştırması istedi. "Ülkemizde liyakatin yok edilmesi, nepotizmin yaygınlaşması, sahte diplomayla önemli yerlere gelinebilmesi, denetimsizlik, cezaların yetersizliği sahte diploma satışının da sahte diplomalıların da artmasına neden olmaktadır"

 

Erdoğan, Mesleki Eğitim Zirvesi'nde konuştu; "Türkiye'yi "her bakımdan örnek gösterilen bir ülke konumuna taşıdık."

 

Makul bir asgari ücret. Ak Partili Numan Kurtulmuş "Türkiye'nin ekonomisinin genel dengeleri içesinde burada makul bir asgari ücretin belirlenmesine çalışılacaktır" dedi.

 

Asgari ücret komisyonu ilk toplantısını 7 Aralık'ta yapacak.

 

İstanbul'un enflasyonu belli oldu. İstanbul Ticaret Odası'nın geçim indeksi yüzde 105,5 oldu.

 

İlçe değil Birleşmiş Milletler. CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır "Mezitli’de 62 ülkeden seçmen var" dedi. (Sözcü)

 

Dalga geçer gibi... Göztepe-Altay maçında kaleciye saldıran taraftarın ifadesi ortaya çıktı; "karşı taraftaki ambulansa gidip karşı tribünde bulunan kayınbiraderimi görmek istedim."

 

Sanatçı İlyas Salman, "Türk Milletini Alenen Aşağılama" suçundan yargılandığı davadan beraat etti.

 

Marmara'da sevindiren haber... Uzun süredir çok rastlanmayan hassas tür ahtapot fotoğraflandı. Bilim adamları ahtapot görülmesinin canlılığı kanıtı olduğunu söyledi.(Denizkartali.com)

 

Spotify 2022 yılının en çok dinlenenlerini açıkladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı UZI oldu. Kadınlarda en çok dinlenen sanatçı ise Sezen Aksu.