Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödülleri İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde sahiplerini buldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilen törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ta katıldı.

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen törende Urla Engelsiz Kızılay ile Uluslararası Kırmızı Yelek Gönüllülük Ödülü Urla'ya geldi.

2015 yılından bu yana yürütülen Hayata Bağlan Projesi'nin Engelsiz Yürekleri ve Değerli Anneleri İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende ödüllerini Türk Kızılay Genel Sekreteri Murat Ellialtı'dan aldılar. Törende Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a kendi yaptıkları geri dönüşüm nazarlık takdim eden Engelsiz Kızılay Urla'nın Engelsiz yürekleri Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz’a da teşekkürlerini sunarak kalabalığın alkışları ile uğurlandı.

Türk Kızılay Urla adına Nurgül Saltık bizlerden desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza ve Urla Kaymakamımız ve Urla Belediye Başkan Vekili Sn Mustafa Gözlet'e ulaşıma verdiği destek için teşekkür ederiz. Hayata Bağlan Projemiz ile çocuklarımızın iletişime açık sosyal aktivitelerle hayatın içinde yer almaları anne ve çocuğun birlikteliği mutlu olmaları sağlanıyor, onların gülen yüzlerini gördükçe bizler de çok mutlu oluyoruz. Kırmızı Yelek Gönüllülük Ödülü'nü almaktan da onur duyduk" dedi.