İzmir’in Urla ilçesi Gelinkaya sahilinde üç farklı konsept ile hizmet veren Armi, doğal malzemelerle dekore edilen restoranında zarif atmosferi ve lezzetli menüsüyle yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanmayı başardı.

Menüsünde ağırlıklı kırmızı ve beyaz et lezzetlerine ve spesiyallere yer veren Armi Restoran, aynı zamanda kendine özgü yöresel kahvaltı lezzetleriyle de hafızalarda yer edinen bir lezzet durağı oldu.

Yemekli organizasyonların ve nikah sonrası yemeklerin tercih edilen mekanı Armi Restoran’ın işletmecisi Nuri Gül, menüdeki yemeklerin tamamının günlük hazırlandığını, gelen misafirlerin gerek konsept gerekse lezzet olarak memnun kaldığını belirtti.

Sevgililer Günü için hazırlıkların tamamlandığını müjdeleyen Gül, “eşsiz mekânımızda lezzetli menü seçeneklerimiz ve canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü’nü kutlayacağız. Sınırlı kontenjanımızda rezervasyon yaptırmak isteyen çiftler bize 0 545 606 707 8 GSM hattından ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

İskele Caddesi No:161 Urla adresinde hizmet veren Armi Restoran birbirinden güzel yemeklerin yanında misafirlerine Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri canlı müzik, diğer günlerde unutulmaz 80’ler - 90’lar keyfi de yaşatıyor. Fix menülerinin yanında alakart seçeneğinin de bulunduğu işletme konuklarına eğlenceli geceler sunmaya devam ediyor.