Hanedan Restoran’da düzenlenen yemeğe CHP Urla Belediye Başkanı aday adayları, meclis üyesi aday adayları, muhtarlar ve muhtar adayları, STK temsilcileri ile partililer yoğun ilgi gösterdi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına 1 dk. saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte konuklara hitap eden CHP Urla İlçe Başkanı Av. Pelin Karasakal “Urla’mızda 4.5 yıldır yaşadığımız kayyum sürecinden sonra hep birlikte derin bir nefes almaya son 2.5 ayımız kaldı. Sürecin sonunda 1 Nisan sabahı Urla’yı seçilmiş belediye başkanı ve seçilmiş meclis üyelerine elbirliği ile birlikte kavuşturacağız. Bu süre zarfında her zamankinden daha dinamik, daha kararlı ve daha birlik beraberlik içerisinde olacağımızdan şüphemiz yok. Hedefimiz Urla’nın iyiliği, Urla’nın güzelliği ise bunu en iyi başaracak olanlar başta cumhuriyet halk partililerdir. Urla için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bugün burada her ne kadar Cumhuriyet Halk Partisi Dayanışma Yemeği sebebiyle toplansak da bugünün başka bir önemi daha var. Kalemini satmayan, doğru haberin peşinde mücadelesine devam eden, çalışan tüm gazetecilerimizi gazeteciler gününü kutluyorum. 

Anayasamıza vurulan darbeye karşı, devlete, hukuka, adalete, eşitliğe, demokrasiye ve en önemlisi Cumhuriyete sahip çıkacağımız Tandoğan mitingine tüm misafirlerimiz davet ediyoruz. Cumartesi akşamı ilçemizden otobüsler kaldırılacak olup mücadelemize ortak olmak isteyen tüm yurttaşlarımızı bizlere isimlerini yazdırmasını rica ediyorum.

Herkese iyi akşamlar diliyorum, afiyet olsun” dedi.

Kulis sohbetlerinin yoğun yaşandığı yemekte Urla’da görev yapan gazetecilere günün anısına kahve kupaları takdim edildi.