İsviçre'nin Silvaplana Gölü’nde 19-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen IQ FOIL Youth & Junior Dünya Şampiyonası’nda U-15 Erkekler Kategorisi’nde Dünya Şampiyonu olan Urla Deniz Kulübü sporcusu Urlalı yelkenci Artun Şenol, aynı şampiyonada U-15 Kızlar kategorisinde Dünya 3.sü olan Ada Tan için Urla Gönüllüleri Malgaca Pazarı’nda etkinlik düzenledi.

Urla Kent Konseyi Başkanı Hadi Başman, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan ile birlikte Urla Gönüllüleri’nin katıldığı etkinlikte, Urla Deniz Kulübü yöneticisi Levent Şenol, antrenör Tuğrul Albayrak, şampiyon yelkenci Artun Şenol ve Dünya üçüncüsü Ada Tan adına düzenlenen teşekkür belgeleri ile birlikte Artun Şenol ve Ada Tan’a çeyrek altın takdim edildi başarılarının devamı dilendi.

Teşekkür ederek konuşmasına başlayan Urla Deniz Kulübü yöneticisi Levent Şenol , “İki buçuk yıl önce kurulan Urla Deniz Kulübü, geçen yıl bir Avrupa şampiyonluğu, bu yıl ise bir Avrupa bir de Dünya Şampiyonluğu kazandı. İnşallah iki hafta sonra bir Avrupa şampiyonluğu daha Urla’ya kazandıracağız. Hem halkımızın hem de bürokrasimizin katkılarıyla bugünlere geldik. Devamı için de alkışlarınızla vereceğiniz desteklerinizi bekliyoruz” dedi.