Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Mevsim şartlarını dikkate alarak seçim tarihini belki biraz öne çekebiliriz."

 

Anayasa Mahkemesi HDP'nin 539,5 milyon TL'lik hazine yardımına bloke koydu.

 

Eski Taşköprü MHP Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu, evinde ölü bulundu. (İHA)

 

Erdoğan: "Rusya-Türkiye-Suriye liderleri olarak görüşeceğiz."

 

Aman dikkat! DSÖ’den yapılan yeni bir açıklama endişe yarattı. Bugüne kadarki en bulaşıcı Covid varyantı olduğu açıklanan XBB.1.5 alt varyantının hızla yayılması, virüsün mutasyona uğrayarak daha tehlikeli ve ölümcül hale gelebileceği yönünde korku yaratıyor.

 

“Telefon ve tabletlerden ÖTV ‘alınmayacak” iddiasına ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı, konuyla alakalı herhangi bir çalışma olmadığı açıklamasını yaptı.

 

Ankara'da vergi dairesinde doğal gaz tesisatındaki kaçak nedeniyle rahatsızlanan 25 kişi hastaneye kaldırıldı.

 

Kardeşler parasız kaldı… Hadi Özışık, Sedat Peker ile yaptığı görüşmenin ortaya çıkmasının ardından internet sitesine reklam verilmediğini ve kardeşi Süleyman Özışık’ın kirasını ödeyemediğini söyledi. (BirGün)

 

İngiltere Kralı 3. Charles'ın küçük oğlu Prens Harry, ağabeyi Prens William'ın kendisine fiziksel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Prens'in bu iddiası, 10 Ocak'ta piyasaya çıkacak "Spare" adlı kitabında yer aldı. (BBC)

 

Elon Musk ilginç bir hamleyle Twitter'daki siyasi reklam yasağını kaldırdı.

 

Dijital platform Exxen, abonelik fiyatlarına zam yaptı. En düşük reklamlı aylık paket: 49,90

En düşük reklamsız aylık paket: 69,90₺ oldu.

 

Urla’da İskele Mahallesi açıklarında avlanan balıkçıların ağına takılan Camgöz türü büyük bir köpekbalığı hareketsiz kalması nedeniyle boğuldu. Vinç yardımıyla karaya çıkarılan balığın boyu hakkında kimilerinin 10, kimilerinin ise 8 metre diyerek yapılan paylaşımlar sosyal medyada polemik yarattı.