Zafer Partisi Urla Belediye Başkan Adayı Belma Camcı ve Meclis Üyesi Adayı Zafer Çöpten ile Urla’nın sokaklarını arşınlamaya, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye, esnaf ve hemşerileri ile sıcak ilişkiler kurmaya devam ediyor.

Zafer Partisi Urla Belediye Başkan Adayı Belma Camcı ve Zafer Partisi Meclis Üyesi Adayı Zafer Çöpten Eğitim iş Sendikası Urla İlçe Teşkilatı’nı ziyaret esnasında “Biz parti olarak asfalt yenileyeceğiz, otopark yapacağız ya da alt yapıyı düzenleyeceğiz gibi söylemlerde hiç bulunmuyoruz çünkü bunlar bir belediyenin zaten yapması gereken görevleridir. Bu açıdan baktığımızda bizler eğitim alanında çocuk ve gençlerimizin sağlıklı ve iyi eğitimli olmasını sağlayacağız. Örneğin belediyeye ait bir kreş var. Düşünülmüş ve açılmış ancak yeterli değil ve sadece belediye personeline hizmet veriyor. Biz bu alanda ticari faaliyet veren kurumları da zor duruma düşürmeden kreş sayısını arttıracağız. Çocuklarımızın enerjisini atabilecekleri sosyal etkinleri, kursları arttıracağız. Emniyet birimlerimizin özellikle narkotik birimine destek olacak çalışmalar yaparak, aileler ile iş birliğinde; zihni temiz, bedeni sağlıklı Urla gençleri yetişmesini sağlayacağız. Eğitimde bir öğün yemek sözümüz zaten var. Ayrıca sadece çocuklar değil kadınlarımız için de çeşitli eğitimler açarak istihdamın artmasını sağlayacağız” cümleleri ile eğitim alanındaki projelerinden bahsetti.

Eğitim İş Sendikası Urla Başkanı H. Cemil Doğru ise “Biz sivil toplum kuruluşları olarak kapısını çalıp çayını içebildiğimiz, bir telefon ile ulaşıp derdimizi anlatabildiğimiz ve derdimize çözüm bulabilecek, Çağdaş-Laik-Demokratik Türkiye Cumhuriyeti için, Urla Halkı için çalışan, tanıyan-tanınan, okullarımızdaki ihtiyaç sahibi çocuklarımızı öğlen yemek desteği veren, Üniversitemizi öğrencilerimizi Urla ile bütünleştirecek, alt yapı sorunlarını çözecek bir belediye başkanı istiyoruz. Bunun yanı sıra ülkemiz ciddi bir göç almakta. Bunun adı göçmen değil, bunun adı sığınmacı değil şu an bambaşka bir durumun içindeyiz. Biz bu sorunların da çözülmesini çok değerli buluyoruz ki, demografik yapı bozulmasın, anayasamızda tanımını bulan ulus devlet vasfımızı koruyabilelim. Felsefede partinizi destekleyen çok insan var, önemli olan bu desteğin oya dönüp dönmemesi. Bu aşamada bizlere düşen sizlere yolunuz açık olsun demek” açıklamasında bulundu.

Zafer Partisi Meclis Üyesi Adayı Zafer Çöpten ise “Bu seçimlerde bağımsız meclis üyesi adayı olarak başvuru yapmaya karar vermiştim. Bu düşüncede iken birçok partiden meclis üyeliği için teklif gelmişti ancak Başkan Adayımız Belma Hanım ile tanışınca, tekliflerini gönül rahatlığı ile kabul ettim. Çünkü ilçemiz için en iyi hizmeti Zafer Partisi’nde verebileceğime inandığım için buradayım” sözleri ile siyasetteki duruşunu açıkladı.