Urla Eski Tamirhane Binası’nda gerçekleşen genel kurula ilgi büyük oldu. Tek liste açık oylama ile yapılan seçim sonucunda İsmet Erak bir kez daha S.S. Urla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na seçilirken yönetim kurulu İsmail Hakkı Anacur, Mehmet Gönülşak, Halil Mesut Kıpkıp, Özden Soybaş, Denetim Kurulu ise Recep Yeşilyurt ve İbrahim Anu’dan oluştu.

Tekrar başkan seçildiği için mutlu olduğunu ifade eden S.S. Urla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, tüm üyelere teşekkür etti. “Hizmetlerimizden memnun kaldıysanız daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz” diyen Erak, her zaman esnafa destek olmaya ve sorunlarının çözümü için uğraş vereceğini ifade etti.

Genel kurula yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi Birlik Başkanı Erdem Hünü, İzmir ilçe Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanları, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Şoförler ve Motorlu Araçlar Odası Başkanı Günay Öz, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık , STK temsilcileri, esnaf ve Urlalılar katıldı.