Uluçay açıklamalarında “Bunun iki sebebi var. AKP iktidarının toplumda yarattığı yılgınlık ve CHP belediyeciliğine yönelik halkın öfkesi. Siyasetin rant paylaşma aracı olduğuna dönük kanaat yaygınlaşıyor. Biz Zafer Partililer, bu algının da bu algıya neden olan gerçeklerin de içinde değiliz. Biz Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisi Zafer Partililer olarak her türlü imkânsızlık içinde, vatanımızı, memleketimizi ve ailemizi savunuyoruz.

Urlalı hemşerilerimden de şunu bekliyorum:  “Bıktık bunlardan ama yine bunlar kazanacak” diyorsunuz. Sahada buna şahit oluyoruz. Oysaki bıkan da sizsiniz seçen de sizsiniz. Başka bir seçmen kitlesi, başka bir yerden gelip oy kullanıyor değil. Gücünüzün farkında olun. Sandık bir hesap görme yeridir. Sizin; tarlanıza, suyunuza, havanıza, denizinize göz koyanlarla, Urla’nın göbeğinde, Urla’nın gözbebeği Malgaca Pazarı’na bile bir düzen getiremeyenlerle, rızkınızı sığınmacılara yedirenlerle, verdiğiniz oya bile sahip çıkamayıp iradenizi kayyuma teslim edenlerle hesabınızı bu seçimlerde görün.

“Ne yapsak kazanıyoruz” diyenlerin elinde Urla kaybetmesin artık. Bunu sağlamak için, Urla’yı bir anne şefkatiyle koruyacak, bir evlat özeniyle büyütecek, güzelleştirecek çağdaş Atatürkçü kadın adayımız Belma Camcı sizlerden görev bekliyor. Tarihte olduğu gibi bir kez daha Urla’nın zaferi Türkiye’nin zaferi olsun” ifadelerini kullandı.